DUBoak na međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO

Sudjelovali smo na panel raspravi “Tako zeleno, a tako blizu” u sklopu međunarodnog sajma turizma PLACE2GO gdje smo promovirali rad DUBoak-a i interpretacijsku šetnju “Drmun – krčki fenomen” te posjetiteljima otkrili kako provesti savršen vikend u prirodi!

U Areni Zagreb od 18. do 20. siječnja održalo se jedanaesto izdanje međunarodnog sajma turizma PLACE2GO, na kojem je sudjelovalo dvjestotinjak izlagača iz država poput Šri Lanke, Kine, Tunisa, Indije, kao i brojni europski te domaći izlagači. Tijekom tri dana posjetitelji su mogli upoznati brojne destinacije, raspravljati o trendovima u turizmu te prisustvovati brojnim panelima.

Rad Interpretacijskog centra maritimne baštine DUBoak s posebnim naglaskom na interpretacijsku šetnju “Drmun – krčki fenomen”, predstavila je Bruna Kocijan, stručna voditeljica DUBoak na panel raspravi “Tako zeleno, a tako blizu”. U fokusu razgovora bile su zelene oaze netaknute prirode s bogatom ponudom outdoor aktivnosti i gastronomije, na svega nekoliko sati udaljenosti. Rekli bi 3u1.

Nešto za čim Zapadna Europa žudi, kod nas je stvarnost svima na dohvat ruke. Publici na sajmu PLACE2GO, sudionici zelenog panela otkrili su kako provesti savršen vikend u tom beskrajnom zelenilu. Na panel raspravi sudjelovali su još Jelena Holenko – vlasnica agencije Lynx and Fox, Mario Slaviček – idejni začetnik projekta Vikendholičari  i Boris Luketić – stručni suradnik u Turističkoj zajednici općine Plitvička jezera.