Image

PONEDJELJKOM // 10,00 - 12,00

Kreativne igraonice

Naše kreativne igraonice svojim polaznicima jamče dobru zabavu, nova poznanstva i ugodno druženje uz kreativno izražavanje. I dok se djeca kreativno izražavaju i druže, roditelji mogu uhvatiti par minuta za sebe! Kreativne igraonice namijenjene su djeci od 5 do 12 godina, a održavaju se u prostoru interpretacijskog centra maritimne baštine DUBoak i oko njega, svakog ponedjeljka od 10,00 do 12,00 sati.

Igraonice vodi Andrea Tavčar, a cijena radionice je 100 kuna.

Rezervirajte mjesto za svoje dijete prijavom na duboak@malinska.hr ili putem Vibera na ++385 91 6214304

Kontaktirajte nas
Image

UTORKOM // 20,00 - 21,30

Dubašljanska gaštronomija

Nekoć, i ne tako davno, šurlice su se spravljale samo za velika slavlja. Danas je to poslastica koju si može priuštiti svatko, ali tek rijetki je znadu i sami napraviti. Dođite i naučite kako se izrađuje ovaj najpoznatiji bodulski specijalitet. Gastronomske radionice „Dubljašanska Gaštronomija“ održavaju se ovoga ljeta u interpretacijskom centru maritimne baštine DUBoak svakog utorka od 20,00 do 21,30 sati.

Radionice vodi Josipa Orešković, a cijena radionice je 200 kuna. Uz nova znanja i vještine, doma ćete ponijeti ono što koje izradite, recept za šurlice i žgvacet kako ih ne bi zaboravili, te poklon pregaču DUBoka.

Svi su dobrodošli! Rezervirajte svoje mjesto i prijavite se na duboak@malinska.hr ili putem Vibera na ++385 91 6214304

Kontaktirajte nas
Image

SRIJEDOM

Interpretacijske šetnje: Život uz more, na moru, za more

Svake srijede u 20 sati, ispred DUBoaka, kreće interpretacijska šetnja Malinskom "Život uz more, na moru, za more" u suradnji s Turističkom zajednicom Malinska-Dubašnica.

Saznajte:
• Što se to krije iza naziva DUBoak?
• Koji je glavni sastojak potreban za izradu drvene barke?
• Kako je jedan mali žir postao svjetski putnik?
• Koja je to još sigurnija luka u sigurnoj luci?
• Kako se vole šuma i more?


Vođena interpretacijska šetnja je na engleskom jeziku s vodičkinjom Petrom Kraljić, a broj mjesta je ograničen.

Prijave i informacije: info@visitmalinska.com ili +385 51 859 207

Kako do nas
Image

ČETVRTKOM // 20,00 - 20,45

Mini disco

Mini disco za djecu i odrasle koji se tako osjećaju! Svakoga četvrtka u 20.00 sati na panoramskoj šetnici Interpretacijskog centra DUBoak u Malinskoj, a u suradnji s Turističkom zajednicom Malinska-Dubašnica.

Mini groznica četvrtkove večeri!

I dok se mladi tek spremaju za odlazak u disco, oni nešto mlađi u to vrijeme već uživaju u mini discu na panoramskoj šetnici DUBoaka!

Dođite, dovedite svoju djecu jer muzika dolazi iz podruma i s krova i čitav grad pleše kao da je lud, lud, lud!

Voditeljica je Andrea Tavčar, sudjelovanje je besplatno, a prijave nisu potrebne, čekamo vas! Provedimo ljeto u ritmu muzike za ples!

Kako do nas
Image

PETKOM // 20,30 - 21,30

Radionice mornarskih vještina

Pravi mornar prepoznaje se po tomu kako veže uzli. Njegov je uzao čvrst, pouzdan i uredan, a kad više ne treba lako se razvezuje. Stara mornarska kaže: - Svaki bedak more vezat uzal, ma maritimo se poznaje po tomu ča ga more vezat tako da ga svaki bedak more razvezat! - Da bi obični čovjek postao pravi mornar ne treba poznavati sve čvorove. Velikoj većini nautičara dovoljna su dva-tri, samo ih treba znati vezati na pravi način.

Čvorologija je vještina koju može savladati svak, ako dođe na radionicu mornarskih vještina u petak! Voditelj radionice je Ivo Bogović, a cijena je 30 kuna.

Prijave: duboak@malinska.hr ili putem Vibera +385 91 621 4304

Prijavite se čim prvo, broj sudionika u radionici je ograničen na 10 osoba!

Kontaktirajte nas
Image

SUBOTOM // 10,00 - 11,30

Likovne radionice

Ljeto je. To je vrijeme školskih praznika i zasluženog odmora, a mnogima to je i vrijeme beskrajne dosade! Ali za to nema nikakve potrebe! Ljeto može biti i vrijeme za sklapanje novih poznanstava, za ugodno druženje, i za to da se posveti onome u čemu se uživa. A dok se djeca kreativno izražavaju i druže, roditelji mogu uhvatiti par minuta za sebe!

Likovne radionice namijenene su malim kreativcima od 5 do 12 godina, a održavaju se u interpretacijskom centru maritimne baštine DUBoak svake subote od 10,00 do 11,30 sati.

Radionicu po verificiranom programu Ministarstva znanosti i obrazovanja vodi Ljiljana Buljat. Cijena radionice je 100 kuna. Svaka radionica prilika je da se nauči nešto novo, a s radionice svaki će polaznik ponijeti, suvenir koji je sam izradio! Bit će to nezaboravna uspomena na DUBoak i Dubašnicu.

Rezervirajte mjesto za svoje dijete prijavom na duboak@malinska.hr ili putem Vibera na ++385 91 6214304

Kontaktirajte nas

Posjeti nas i postani dio priče
o neraskidivoj vezi čovjeka, duba i broda.